Azlina's FotoPage

By: Azlina Alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 22-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
The Reception(Kuala Kangsar)

 
 
 
View all 92 photos...
Setelah berbulan2 akhirnye berjaya jugak upload gambar2 kawin aritu ..everything went well wpun pengantin lelaki dan rombongannye sampai lambat ..kul 2 rasanya baru sampai ..kenduri sgt meriah dgn kehadiran kawan sekolah kami(soksek)dr jauh dan dekat ..kawan opis(farid n wife)..dan tetamu istimewa yg telah membantu dr segala segi (PEKIDA pro event yg datang khas dari Kajang)...dari PA system ,mak andam ,the cute lil flower girls n boys,kompang,tolong hidang pengantin,hidang tetamu,mengarak tetamu dengan payung dalam panas terik tghhari tu semua diorang uruskan, Sedara mara yg bertungkus lumus tolong masak dan membantu dr segala segi dan juga parents saya, kakak2 dan adik2 saya yg tolong buat kek(2 kek lagi tu..nyum2)..buat hi tea(macam2 kuih ade)..buat hantaran n pelamin(adik saya yg buat ..heheh cantik ooo)..tolong bungkus cekelat..tolong bungkus bunga telur..tolong buat penunjuk arah..tolong buat bunga rampai ...tolong buat macam2 lagi..sgtlah panjang kalau nak list kan..terima kasih semua kerana budi baik n pertolongan utk kenduri saya ni amatlah saya hargai. Semua gambar di sini credit to http://takteh.fotopages.com. Enjoy the pics!!


Friday, 21-Dec-2007 05:27 Email | Share | | Bookmark
solemnization @ masjid ubudiah, KK

 
 
 
View all 56 photos...
the solemnization /nikah telah diadakan selepas Asar di masjid ubudiah (yess..masjid yg slalu lam kalendar tu)..lebih kurang pukul 5.30 ptg...it went well..wpun rombongan pengantin pompuan datang a bit late ...it's my fault..hehe..lps nikah tu ..sarung cincin ( n i gave my left hand for the cincin when it is supposed to be the right hand..but i did ask a few people before the ceremony n they said left..that's why i gave my left hand)...n then we took some pictures outside the masjid...very beautiful scenery there..lompat2 sket..n segala macam posing n my husband ni jenis takut kamera sket (jgn marah ek)...so mmg klakar la waktu tangkap gambar tu ...lepas habis acara tangkap2 gambar kitorg balik umah n had a makan2 session for the rombongan lelaki ( saya cuma bleh tgk je pasal sedara tak kasik makan sekali..esok baru boleh kata mereka)....n the rombongan went back to ipoh after that...end of day 1


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net